Wednesday, October 19, 2011

Segmen : Blogger! Jom Kenal

Assalamualaikum...

Da lama me x join segmen..baca entry kengkawan blogger terjumpa la segmen ni..terasa nk join jgk utk tambahkan lagi kenalan...insyaallah...dalam sehari me akan cuba visit kengkawan yg join dr segmen yg sama...

tq kepada tuan penganjur a.k.a GENK sbb buat segmen ni..

u olls kalo nak join, jgn segan2 klik banner kt bawah ni...



Sedikit Bckground me utk di "share" kan dgn u olls...

Nama diberi Norhashima Yusop..sangat mesra dengan panggilan Shima atau mama shima...umo sudah 28 thn...sudah berkahwin dengan jejaka pilihan hati dan telah dikurniakan seorang cahaya mata lelaki yang kini berusia 11 bulan..

Actually, me da lame dengan dunia blogging ni..lama x lama la..sejak tahun 2008..tapi dulu kira2 blog ni utk diri sendiri je...tp skrg me da open utk public jgk..dalam blog ni, me banyak berstori mori tentang life n family me dan kekadang ade jgk tentang isu2 semasa yang me rs nak share dengan blogger2 yg lain...itu aje..

salam ukhuwah...sekian...

20 comments:

c genk bah ne said...

makasi sebab sudi join..salam perkenalan dari genk,blogger negeri sabah ^^

jomlah terjah peserta lain

JOM TERJAH PESERTA LAIN

Si BuDaK KaChAk said...

salam perkenalan...

da follow da...

=)

EyRa OmaR said...

hai....salam perkenalan..dh follow ... :D

eyryn said...

hye dear ! ryn singgah cnie dari segmen genk !
nak kenal boley tak ? hehe :)
meh laa gi blog ryn jugakk..
btw, ryn sudaa follow cnie taw !

http://nurinassyahira.blogspot.com/2011/10/blogger-jom-kenal.html

shiema sufian said...

shiema singgah, baca entry dan follow awak. jom, singgah, baca entry, follow dan join segmen shiema pulak jom :)

aRa ❤ aFiq™ said...

singgah dr segmen sama n trus folo cni.. jum singgah blog izara :)

http://izara4eva.blogspot.com/2011/10/blogger-jom-kenal.html

Mrs.A(Atiqah Wadihah) said...

saya dari segmen sama.jemput singgah dan follow blog saya juga ye.saya follow sini.

NasZ said...

salam kenal..dah follow awak.

singgah sini dari segmen genk gak. hehe.

jemput ke blog saya.

http://mohdnaser.blogspot.com

Diyana Ali said...

hai salam kenal , dtg dr segmen same, jemput dtg blog sy :))

salwaismail said...

Hi! saya singgah dari segmen yang sama. Jom singgah blog saya pulak? :)

http://salwaismail.blogspot.com/2011/10/blogger-jom-kenal.html

salwaismail.blogspot.com

YNA said...

salam kenal :)

KiMiE said...

Salam. Singgah dan follow dari segmen yang sama :)

jom terjah : http://kimie-blog.blogspot.com

Rahmah Ram Ram said...

singgah sini dari segmen sama... :)

Opieneon said...

datang menyinggah, terima kasih, :)

Mira Adzlia said...

~ slm kenal...da follow cni jugak :)

Kasih Kita said...

Hai.. Dah follow sini juga :)

mimie.. said...

hai mama shima : thanks follow sy..sy follow blog mamashima jgk ye :)selamat berkenalan~

=naBieLa sHahRin= said...

hai akk.singgah sini blek..heh..

ijatazyanniaizzati said...
This comment has been removed by the author.
ijatazyanniaizzati said...

HAYhhh.saya follow dari se segmen sama segmen 'blogger! jom kenal" :) and balas kunjungan balik