Thursday, October 27, 2011

Birthday Mak.......

Assalamualaikum...

Hari ni birthday mak yang ke 50 tahun....haa...terpulang la pada korunk nak caya ke x umo mak me...sedih pulak bila x dapat celebrate birthday mak sama2...(touching pulak)....

Sedih jugak sbb tertido sebelum kol 12 mlm td...igtkan nk jadi anak yg pertama wish birthday mak...bangun2 je dr tdo kol 3 pg sebab aryan nak menyusu, trus capai HP konon2 nak wish birthday mak....

Jap lagi nak call mak...tp mesti nnti bergenang air mata bila cakap ngn mak n wish secara LIVE... (memang da terbiasa)

Kepada mak,
Selamat hari lahir yg ke-50...semoga Allah panjangkan umo mak serta murahkan rezeki mak..i.allah..-amin-

(pic kat atas 2 adalah pic mak me yg di capture pd syawal 2011)

P/s : tulis entri psl mak da bergenang jugak air mata ni...( x padan dgn ada anak sorang, still CHENGENG...)

6 comments:

Nurul Faiz Bikers said...

epi birthday auntie

lady butterfly said...

tq cikgu faiz..=)))

Dalila Hamid said...

hepy besday ibu lady butterfly.... semoga panjang umur dan di limpahi kasih sayang anak2... :)

lady butterfly said...

tq dalila..nnti i.allah, me akan sampaikan pd mak nnti... =))

Qhaifa Nur said...

selamat hari lahir makcik, moga dipa jangkan umurnya...

dah follow jom follow bck
qhaifanurin.blogspot.com

SYANI said...

Happy birtday to your mum...